Cursusaanbod algemeen

Kennismakingsworkshop

De kennismakingsworkshop laat in 1,5 uur tijd de basis zien van het Babygebaren programma en waarom dit programma zo leuk is. Tijdens deze kennismaking leert u 12 gebaren. Als u tijdens de kennismaking zo enthousiast bent, dat u meer gebaren wilt leren, dan kunt u zich aanmelden voor een volledige oudercursus.

De kosten voor een kennismakingsworkshop bedragen € 20,- per persoon, exclusief reiskosten.

Oudercursus

De oudercursus bestaat uit 3 bijeenkomsten van elk 2 uur. De eerste bijeenkomst wordt de volledige uitleg gegeven over het Babygebaren programma. U krijgt uitleg over hoe u de gebaren het beste kunt aanleren aan uw kindje en over het toepassen van het gebruik van gebaren in het dagelijks leven. In totaal leert u in de eerste bijeenkomst 50 gebaren.

De tweede en derde bijeenkomst zijn bedoeld om vragen te stellen en onderlinge ervaringen uit te wisselen. Ook leert u in deze bijeenkomsten nog meer gebaren en zal er door mij uit een boekje voorgelezen worden met gebaren, we gaan een spelletje doen en zullen we ook een liedje gaan zingen met gebaren.

De kosten voor een volledige oudercursus bedragen € 80,- per stel, inclusief het boekje “De eerste woordjes”, exclusief reiskosten.

Privé oudercursus

Voor de ouders die het prettig vinden om de oudercursus in alle rust te volgen bij hen thuis, is dit uiteraard ook mogelijk. In dit geval bestaat de cursus uit 2 bijeenkomsten van elk 2 uur.

De kosten voor een privé oudercursus bedragen € 98,- per stel, inclusief het boekje “De eerste woordjes”, exclusief reiskosten.

Babyshower

Geef jij binnenkort een Babyshower voor een zus, schoonzus, vriendin, collega of dochter? Maak er een bijzondere dag van met een leuke workshop van Bijzonder Gebaar. In deze workshops zal ik je een aantal gebaren en een babyliedje met gebaren leren.

De kosten voor een Babyshower bedragen € 10,- p.p. exclusief reiskosten. Inclusief een leuk presentje voor de aanstaande mama.

Cursus of workshop op maat

Heeft u interesse in het Baby- en Kindergebaren programma, maar zijn de hierboven genoemde opties niet uw keuze? Neemt u gerust contact met mij op, zodat we samen kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

 

Lid en partner van Babygebaren NL
Babygebaren_Logo_DEF